Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Nieuw concept met totaalpakket voor events

Vanuit eventz4you bieden we een totaalpakket voor elk event. In 2021 stoppen we met losse verhuur van party- en cateringmateriaal en gaan ons richten op full service events. Dat is waar we goed in zijn en waarmee we ons onderscheiden in de eventbranche. Elke gelegenheid wordt tot in de puntjes verzorgd, afgestemd op je wensen en budget. Kies je voor eventz4you dan kies je voor beleving.
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Verhuur oud

eventz4you eventorganisatie en catering

Bedrijfsfeesten, een jubileum vieren, een opening organiseren of bijzondere verjaardag, receptie of een begrafenis. In het verleden hebben wij ontzettend veel verschillende events mogen verzorgen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Tevreden klanten vinden wij het allerbelangrijkst en dat lukt elke keer weer.

Waar je ons voor inschakelt is een perfect verzorgd event, het creëren van de juiste sfeer en goede catering. Van bitterballen tot verrassende culinaire smaken. Elk hapje is een feestje op zich. Wij kunnen alle evenementen verzorgen en ontzorgen jou daarin volledig. Eventorganisatie uitbesteden aan eventz4you is succes verzekerd, want wij gaan puur voor kwaliteit en gezelligheid in een sfeervolle ambiance.

Een succesvol feest organiseren

Jouw event wordt gegarandeerd een succes met eventz4you als event partner. Wij zijn een event organisator met veel ervaring en regelen alles voor een succesvol feest. Van de inrichting op locatie tot professionele horecamedewerkers die de catering verzorgen, aan werkelijk alles wordt gedacht en dat is onze kracht. Laat het jouw gasten aan niets ontbreken met een totaalpakket voor events van eventz4you.

Professionele sfeermakers

Je wilt jouw evenement onvergetelijk maken door een perfecte invulling en uitstraling. Daarom kies je voor eventz4you, want wij zijn professionele sfeermakers. Ervaring in eventorganisatie met originele ideeën en creatief meedenken van idee tot realisatie. Wij nemen jouw event uit handen en laten jou zien wat onze passie is. Pure beleving!

Een feest organiseren, bedrijfsmatig of particulier? eventz4you weet precies waar je moet beginnen en helpt je graag met de event organisatie. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en maken een offerte voor jouw feest of event.

Neem contact met ons op

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw evenement? Neem dan contact op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij snel contact met je op en ontvang je een prijsopgave met een scherpe prijsgarantie.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid