Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Kies een thema wat bij jouw personeelsfeest past

Keuze uit twaalf thema’s
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Business event » Personeelsfeest » Thema personeelsfeest

Kies een thema wat bij jouw personeelsfeest past

Voeg een thema toe aan je personeelsfeest en leer je collega’s net op een andere manier kennen. Dit kun je natuurlijk als feestcommissie zelf organiseren, maar waarom geef je die organisatie niet lekker uit handen? 2Rent 4You Partyservice heeft al meer dan 100 succesvolle themafeesten georganiseerd en weet dus van aanpakken. Welk thema je dan ook voor je personeelsfeest kiest, wij weten het tot een succes te maken.

Welk thema kies jij voor een personeelsfeest?

Maak jouw personeelsfeest onvergetelijk en voeg een thema toe. Bij 2Rent 4You kies je uit twaalf verschillende thema’s:

Had jij voor jouw personeelsfeest een ander thema in gedachten? Vind je deze (nog) niet terug tussen ons aanbod? Bespreek dan je wensen met ons. Bij ons is niets te gek, dus we halen graag alles in huis om jouw thema te realiseren.

Van losse services tot de volledige organisatie van jouw personeelsfeest

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het organiseren van het personeelsfeest, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je kunt hier zelf tijd en moeite in stoppen of je geeft het uit handen. 2Rent 4You Partyservice past zich volledig aan naar jouw planning. Wil je ons alleen inschakelen voor de catering? Of wil je alleen gebruikmaken van ons horecamateriaal? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het op de juiste plek is op de juiste tijd. Wil je dat we je volledig ontzorgen en het organiseren voor onze rekening nemen? Ook dat is geen probleem, want we staan graag voor je klaar.

Vraag naar de vrijblijvende offerte

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw personeelsfeest? Vul dan ons online contactformulier in. Je kunt ook contact opnemen door te bellen naar 0172 – 650465.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier zakelijk

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid