Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een succesvolle bedrijfsopening organiseren

Breng jouw onderneming onder de aandacht
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Business event » Bedrijfsopening

Wil je een bedrijfsopening organiseren? En zoek jij daarom naar leuke ideeën om de opening van jouw bedrijf te vieren? Dit is een mijlpaal die je niet zomaar voorbij moet laten gaan. Maar hoe wil je het aanpakken? Wil je groots uitpakken en iedereen uitnodigen die heeft geholpen? Of wil je een kleinere bedrijfsopening organiseren? Hoe jij de opening voor jouw bedrijf ook wilt organiseren, 2Rent 4You Partyservice verrast jou met leuke ideeën.

Een bedrijfsopening op een onvergetelijke manier organiseren

Is het na lang werken eindelijk zo ver? Ga jij jouw eerste eigen pand openen? Deze speciale gebeurtenis mag je niet zomaar laten passeren. Het organiseren van de opening van jouw bedrijf is de perfecte gelegenheid om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij bijvoorbeeld potentiële klanten. Wij staan startende ondernemingen uiteraard graag bij met leuke ideeën om de opening van jouw bedrijf te organiseren. Alles voor een geslaagd evenement!

Pak het openen van een nieuw bedrijfspand groot aan

Gaat jouw onderneming verhuizen? Of staat er een uitbreiding op de planning en is er een tweede pand geopend? Dan is het een goed idee om het organiseren van de bedrijfsopening goed aan te pakken. Samen organiseren we een bedrijfsopening waar nog lang over nagepraat zal worden. Het perfecte moment om personeel en opdrachtgevers te bedanken.

Tover je werkplek om tot een feestlocatie

Een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie is leuk en gunstig. Het is goed voor het budget én fiscaal aantrekkelijk. 2Rent 4You Partyservice haalt met minimale middelen en kosten het maximale uit een bestaande locatie. In een handomdraai is je bestaande (kantoor)ruimte omgetoverd tot een feestlocatie. Zelfs de belastingdienst wordt hier blij van. De belastingdienst heeft namelijk bepaald dat een bedrijfsfeest op de werkplek grotendeels onbelast blijft. Het valt buiten de werkkostenregeling (WKR). Het loont dus zeker om het bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren.

De verzorging van A tot Z uitbesteden

Wat leuke ideeën zijn voor de opening van het ene bedrijf, zijn niet per se leuke ideeën voor een ander bedrijf. Elk bedrijf is anders en iedere opening vraagt om een specifieke aanpak. Daarom bieden wij je eindeloze mogelijkheden wat betreft bedrijfsfeesten aan. Zo kun je de complete opening van A tot Z door ons te laten verzorgen. Ook kun je voor enkele losse services kiezen. Denk onder andere aan catering, servies of personeel.

Een geslaagde bedrijfsopening organiseren

Heb jij zelf al leuke ideeën voor de opening van jouw bedrijf? Of heb jij nog niet voor ogen hoe jij de bedrijfsopening wilt organiseren? In beide gevallen helpen wij je graag. Neem hiervoor contact op via 0172 – 650465. Wij horen graag wat jouw wensen zijn zodat wij een geslaagde opening van jouw bedrijf kunnen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier zakelijk

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid