Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een onvergetelijk evenement organiseren

Een totaalpakket op basis van jouw wensen en voorkeuren
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Evenementen

Wil jij een onvergetelijk evenement organiseren? Dan merk je al snel dat daar nogal wat bij komt kijken. Dan is het handig als je een betrouwbare partij aan je zijde hebt staan. Denk dan aan 2Rent 4You Partyservice. Wij faciliteren, ondersteunen en organiseren evenementen. Kleine feestjes of een groot spektakel, alles is mogelijk. Door jarenlange ervaring weet 2Rent 4You Partyservice precies wat nodig is, waar je aan moet denken en waar je op moet letten. Dan maak je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring van je evenement.

Wat voor evenement wil jij organiseren?

Voor ieder evenement kun je ons inschakelen. Wij hebben al honderden grote en kleine evenementen begeleid:

Op basis van jouw wensen en voorkeuren

Het organiseren van jouw evenement is iets specifieks. Daarom baseren wij onze service op jouw wensen, eisen en voorkeuren. Wij leveren de volgende diensten als totaalpakket:

  • Verhuur zoals meubilair, servies, heaters, licht en audiovisuele apparatuur
  • Aankleding en decoratie van de ruimte
  • Totale op- en afbouw. Wij plaatsen alle meubels en aankleding.
  • Catering: ruim voldoende om de genodigden de gehele avond te voorzien van drankjes en van borrelhapjes tot volledige diners
  • Alcoholische en non-alcoholische dranken
  • Entertainment, licht en geluid

Waar moet je beginnen?

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het organiseren van je evenement? Je bent niet de enige! Heel veel klanten hebben geen idee waar ze moeten beginnen en wat ze precies nodig hebben. Om die reden maken wij het liefst altijd eerst een afspraak met je om kennis te maken en te horen wat jouw wensen, eisen en ideeën zijn. Dit kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij zitten al jaren in het vak. Daardoor weten we precies wat we moeten vragen, waar je op moet letten bij een evenement en wat erbij komt kijken. Samen bepalen we wat de exacte plannen en wensen zijn. Ieder detail exact zoals jij het voor je ziet. Een gegarandeerd succes! Na het gratis adviesgesprek ontvang je een vrijblijvend, op maat gemaakt, voorstel van ons.

Hoever van tevoren moet ik jullie reserveren voor het organiseren van mijn evenement?

Dit hangt voornamelijk af van de grootte van het evenement dat je organiseert. Bij voorkeur ontvangen wij jouw aanvraag tenminste twee weken van tevoren. Zo kan alles zonder haast worden geregeld. Bij grote feesten vanaf 400 personen is vier tot zes weken voorbereiding nodig. Vanaf 600 personen is er een voorbereiding van minimaal een à twee maanden nodig. Op die manier kunnen wij altijd kwaliteit en service garanderen. Maar ook voor last minutes events zullen wij onze uiterste best doen om het voor elkaar te krijgen.

Wat zijn de kosten van een evenement met of via 2Rent 4You Partyservice?

De kosten voor het organiseren van een evenement zijn niet in een standaard tarievenlijst op te sommen. Ieder feest is anders en elk evenement vraagt om een andere en specifieke aanpak. Aan alles zit een prijskaartje, wat het lastig maakt om de totaalprijs van een evenement zo even voor je te benoemen. Na een eerste adviesgesprek, krijg je zo snel mogelijk een (voorlopig) kostenoverzicht van ons. Samen kijken we dan naar het budget, de wensen en in hoeverre wij dat kunnen verzorgen.

Neem contact met ons op

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw evenement? Neem dan contact op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij snel contact met je op en ontvang je een prijsopgave met een scherpe prijsgarantie.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid