Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een origineel themafeest organiseren

Keuze uit meer dan twaalf verschillende thema’s
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Party Service » Themafeesten

Wil je écht een origineel themafeest organiseren? Schakel dat 2Rent 4You Partyservice in. Samen met jou maken we van een feest een onvergetelijke avond waar jouw gasten nog lang over napraten. Wij zijn gespecialiseerd in themafeesten en geven jouw fuif graag een extraatje!

Een origineel themafeest organiseren geheel volgens jouw wensen

Een origineel themafeest geeft iets extra’s en maakt de avond spectaculair. 2Rent 4You Partyservice helpt jou bij het kiezen van een thema voor het feest en helpt jou bij de organisatie van deze fantastische avond. Wij hebben een breed aanbod aan originele themafeesten die we voor jou kunnen organiseren. Denk hierbij aan:

Redenen om te kiezen voor 2Rent 4You Partyservice

Wij beschikken dus over een ruim aanbod aan thema’s waar je uit kiest tijdens jouw feestelijke avond. Maar, er zijn er meer redenen om ons in te schakelen:

 • Wij beschikken over jarenlange ervaring
 • Wij stemmen het thema en het feest helemaal op jou af
 • Wij organiseren zowel kleinschalige als grootschalige evenementen
 • Wij bieden eindeloze decoratiemogelijkheden
 • Wij regelen de catering voor jou
 • Wij beschikken over een groot en betrouwbaar partnernetwerk
 • Wij bieden altijd een scherpe prijsgarantie

Het wordt ongetwijfeld een origineel themafeest

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een fantastisch en origineel themafeest moeten organiseren. Veel materialen en decoratie hebben wij zelf in huis, waardoor we altijd de juiste sfeer creëren. Wil je helemaal los, chique of gewoon eens lekker gek: bij ons kan het allemaal. Heb je zelf een thema in gedachten en zie je deze (nog) niet op onze website? Laat het ons dan weten. Wij vinden het tof en uitdagend om jouw ideeën te realiseren. Wij zijn altijd in voor nieuwe dingen en proberen deze graag uit.

Een totaalpakket voor elke gelegenheid

Elk themafeest is iets unieks en onze service past zich graag aan jouw wensen en eisen aan. Wij bieden totaalpakketten aan, waarbij we elke gelegenheid van A tot Z verzorgen. Wij leveren de volgende diensten als totaalpakket voor een origineel themafeest:

 • Verhuur: zoals meubilair, servies, heaters, licht, audiovisuele apparatuur, etc.
 • Catering: voldoende om jouw genodigden te voorzien van drankjes en hapjes
 • Drank: alcoholische en non-alcoholische dranken
 • Eten: van borrelhapjes tot volledige diners en buffetten
 • Totale op- en afbouw: wij plaatsen alle meubels en aankleding voor je en na het feest zorgen we voor de afbouw

Een origineel themafeest tot in de kleinste details laten organiseren

Een thema is altijd leuk. Helemaal wanneer deze perfect aansluit bij de gelegenheid. Soms is het lastig om een origineel thema te bedenken voor een themafeest, maar 2Rent 4You Partyservice helpt je graag. Daarnaast doen wij er alles aan om het gekozen thema vervolgens helemaal tot leven te laten komen. “The devil is in the details”: deze maken dan ook het verschil. Wij hebben alles in huis om jouw themafeest tot in de kleinste details vorm te geven. Met kleuren, verschillende materialen, decoratie en creativiteit laten wij het thema overal terugkomen.

Wat kost het organiseren van een themafeest?

De kosten van een themafeest zijn vooraf niet te bepalen. Dit is namelijk afhankelijk van wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Wil je ons totaalpakket of maar een deel van de service? Waar je ook voor kiest, wij maken speciaal een prijsopgave op maat. We garanderen je altijd een scherpe prijsgarantie en doen er alles aan om jouw wensen te realiseren. Elk feest is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Dit kan via het online contactformulier, maar ook door te bellen naar 0172 – 650465.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid