Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Over ons

Leuk je te ontmoeten!
Contact opnemen Contact opnemen

Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in partyservices, verhuur en catering. Het creëren van onvergetelijke evenementen zoals bruiloften, themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en jubilea is onze passie. Wij bieden totaaloplossingen in evenementen voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Onze services, apparatuur, decoratie en meubilair zijn ook los te huur.

Door jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid, professioneel partnernetwerk opgebouwd. Ook weten wij precies waar je op moet letten, wat je nodig hebt en wat je altijd vergeet bij het organiseren van een evenement. Veel zaken bieden wij in eigen beheer aan, wat een scherpe prijs garantie mogelijk maakt. Op- en afbouw is in principe altijd inbegrepen en onze offertes zijn altijd maatwerk. Want: elk evenement is uniek.

Van locatie tot decoratie

Bij 2Rent4You bepaal jij. Het gehele evenement kan door ons worden verzorgd, van locatie tot decoratie. Wij creëren het evenement dat jij voor ogen hebt op basis van jouw ideeën, wensen, voorkeuren en eisen.Van business events tot tuinfeestjes en van bruiloften tot Après-Ski parties. Onze services zijn flexibel en passen zich aan naar jouw situatie. Je kunt ons inschakelen voor losse services of de huur van bijvoorbeeld een bar, meubilair, servies, cateringpersoneel, etc. Ook voor zaken als een aggregaat, heaters, audiovisuele apparatuur en complete dansvloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Ons team

Naast vele praktische zaken, bieden wij ook veel service. De inzet van onze professionele horeca-toppers behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ons vaste hostesses- en horeca team staat graag voor je klaar om het evenement op rolletjes te laten verlopen.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Heeft u interesse in catering in de vorm van een buffet? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Dit kan door het online contactformulier in te vullen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via +31(0)172 203 602.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid