Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Het ideale tuinfeest organiseren

Maak een heerlijke lente- of zomeravond helemaal af
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Party Service » Tuinfeest

Wil jij een tuinfeest organiseren omdat je iets speciaals te vieren hebt? Een tuinfeest is het leukste feest van allemaal. Bij het organiseren van een tuinfeest moet je wel met een aantal zaken rekening houden. 2Rent 4You Partyservice is gelukkig overal op voorbereid en heeft overal aan gedacht. Zo kun jij zelf zorgeloos genieten, zoals het hoort bij een tuinfeest!

Een tuinfeest organiseren is heerlijk op een mooie zomeravond

De tuin is misschien wel de allerleukste plek voor een feest. Een tuinfeest maakt een heerlijke lenteavond of lange zomeravond helemaal af. En we zijn het liefst thuis, in onze eigen omgeving. Door het organiseren van een tuinfeest, geniet je van de buitenlucht, de prachtige zonsondergang en elkaars gezelschap.

Een geslaagd tuinfeest organiseren

Wat voor tuinfeest wil jij geven? Wil jij een unieke bruiloft organiseren? Een feest ter ere van een 12,5-, 25- of 50-jarig bruiloftsfeest? Of wil jij jouw verjaardag met een tuinfeest vieren? Bij 2Rent 4You Partyservice kun je altijd terecht voor de aankleding van jouw feest, de catering en het personeel. Jij bepaalt wat wij voor je doen, hoever dit gaat en waar je onze hulp bij nodig hebt. Van een tent tot hapjes en drankjes, van muziek tot details. Voor voorzieningen op het gebied van stroom en meubilair kun je ook bij ons terecht. Waarom je ons inschakelt voor het organiseren van jouw tuinfeest? Dat is simpel:

  • Slimme oplossingen voor ruimtegebruik
  • Slim gebruik van de huidige tuin
  • Een snelle en efficiënte op- en afbouw
  • Passende catering en thema’s
  • Je hebt geen zorgen over de weersomstandigheden
  • De verlichting, verwarming en stroom wordt voor je geregeld
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over schade en rommel in je tuin
  • Altijd een passende aankleding en uitstraling

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op. Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij slecht weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid