Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Een bedrijfsbarbecue organiseren

Bedank jouw medewerkers voor hun inzet
Contact opnemen Contact opnemen

Het organiseren van een bedrijfsbarbecue is altijd een goed idee. Of het nu is om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet, om de band tussen medewerkers onderling te versterken of om gewoon een gezellige avond te hebben. Een bedrijfsbarbecue is altijd een groot succes. Laat je volledig ontzorgen door 2Rent 4You Partyservice in te schakelen. Of je nu honderden werknemers hebt of enkele tientallen, wij verzorgen een uitstekende bedrijfsbarbecue.

Een bedrijfsbarbecue op jouw gewenste locatie

Wil je een bedrijfsbarbecue organiseren in de bedrijfstuin van jouw onderneming? Of heb je een andere locatie in gedachten? Voor ons maak het geen verschil, wij verzorgen de barbecue op iedere gewenste locatie. Op onze Big Smoker aanhanger, kleine Smoker en/of Pro-Fire bereiden onze BBQ meesters de lekkerste stukjes vlees en vis. Uiteraard ontbreken ook het stokbrood, de sausjes en de salades niet. Wil je ook meubilair of een tent huren? Daarvoor hoef je niet op een andere plek te zijn. Een compleet verzorgde bedrijfsbarbecue laat je met een gerust hart door ons organiseren.

Neem contact op voor jouw bedrijfsbarbecue

De bedrijfsbarbecue dient natuurlijk helemaal naar wens te verlopen. Dan kun jijzelf ook optimaal genieten. Met onze hulp wordt jouw bedrijfsevenement een groot succes. Neem hiervoor contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je bereikt ons via +31(0)172 203 602.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid