Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Borrel- en partyhapjes

Want een feestje zonder bitterballen, ís geen feestje..
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Catering » Borrel

Gezelligheid is in Nederland onlosmakelijk verbonden aan bitterballen. Een sociale gelegenheid zonder gefrituurde hapjes is het in onze cultuur nu eenmaal nét niet. Vroeg of laat verwáchten wij die schaal, die hapjes horen er gewoon bij! 

Ook voor party-hapjes en schalen vol gefrituurde borrelhapjes kun je bij 2Rent4You terecht. Kleine feestelijke hapjes voor bij de borrel. Van bitterbal tot fingerfood, verkrijgbaar in vlees, vis of vegetarisch. Amuse glaasjes en hapjes op een stokje of misschien toch de traditionele kaasplank!

Borrel- en partyhapjes

Partyhapjes en Borrelhapjes passen uiteraard bij elke gelegenheid. Particulieren op hun feestjes bijvoorbeeld. Voor het MKB kunnen wij party- en borrelhapjes bezorgen op elk gewenst moment, in elke gewenste hoeveelheid en met de grootst denkbare variatie. Voor echt grote bedrijven kan er in samenwerking met de keuken en eventueel facilitaire dienst gekeken worden naar de rol van 2Rent4You tijdens een evenement, feestelijke bijeenkomst of andere gelegenheid waarbij Borrel- en partyhapjes komen kijken.

Wanneer borrel- en partyhapjes?

Noem een willekeurige feestelijke gelegenheid en er passen party- en borrelhapjes bij. 2Rent4You assisteert en ondersteunt graag op onder andere de volgende gelegenheden met borrel- en partyhapjes.

Hoe werkt 2Rent4You

Je kunt het contactformulier hierboven invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor evt. aanvullende info. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk onze offerte met een scherpe prijs garantie. Let op! Je kunt voor de Borrel- en partyhapjes altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe beter het voor ons is, maar het is mogelijk en geen probleem om de borrel- en partyhapjes last minute voor je te regelen. Jij bepaalt wat de rol van 2Rent4you is en hoever die gaat. Brengen wij slechts de hapjes bij je? Prima! Wil je dat wij de hele middag/avond lang hapjes uitserveren? Regelen we! Wij zijn flexibel en passen ons volledig aan, aan jouw evenement.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid