Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Catering

Zoek je een cateraar voor jouw feest, evenement, verjaardag, vereniging of een andere feestelijkheid?
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Catering

2Rent4You verzorgt catering voor kleine verjaardagen van enkele personen tot luxe bedrijfsfeesten voor duizenden personen.

Je kunt ons met een gerust hart inhuren als cateraar voor jouw evenement. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van catering, zowel zakelijk, in de huiselijke sfeer en op feesten en partijen. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, etc. In het menu- item vind je meer informatie over specifieke catering. Staat uw idee er niet tussen? Geen probleem, wij staan voor alles open!

Onze cateringservice is een flexibele dienst die zich aanpast aan jouw wensen, eisen en voorkeuren. Catering kan los ingeschakeld worden, of kan aangevuld worden met:

  • Verhuur: zoals meubilair, servies, heaters, licht, audiovisuele apparatuur, etc.
  • Drank: alcoholische en non-alcoholische dranken
  • Eten: van borrelhapjes tot volledige diners en buffetten
  • Totale op- en afbouw: wij plaatsen alle meubels en aankleding voor je en na het feest zorgen we voor de afbouw

Je bepaalt uiteraard zelf of je een deel of het totale pakket wilt afnemen.

Geen idee wat je nodig hebt?

Je bent niet de eerste! De meeste klanten weten niet exact wat ze willen en nodig hebben. Daarom voeren wij vooraf altijd een intakegesprek met je, gratis! Dankzij onze jarenlange ervaring stemmen we precies met je af wat je wensen zijn. Ieder detail zoals jij dat voor ogen hebt. Gegarandeerd een succes! Na het voeren van een gratis adviesgesprek, kunnen wij je voorzien van gepersonaliseerd voorstel. Vergeet niet, wij hebben een scherpe prijs garantie!

Veelgestelde vragen over catering

Hoever van tevoren moet ik jullie als cateraar reserveren?
Dit hangt voornamelijk af van de grootte van het evenement dat je organiseert. Bij voorkeur ontvangen wij jouw aanvraag tenminste twee weken van te voren, zodat alles zonder haast kan worden geregeld. Bij grote feesten vanaf 400 personen is vier tot zes weken voorbereiding nodig en vanaf 600 personen moet minimaal een à twee maanden van te voren alles besproken zijn. Op die manier kunnen wij altijd kwaliteit en service garanderen.

Wat zijn de kosten van een catering via 2Rent4You?
De kosten van een catering zijn niet in een standaard tarievenlijstje op te sommen. Ieder feest is anders, elk evenement vraagt om andere en specifieke catering. Aan alles zit een prijskaartje, wat het lastig maakt om de totaalprijs van een evenement zo 1,2,3 voor je te benoemen. Na een eerste adviesgesprek, krijg je zo snel mogelijk een (voorlopig) kostenoverzicht van ons.

Contact met ons opnemen

Wij staan graag voor je klaar. Echter zijn wij tot meer in staat. Zo schakel je ons ook in voor de organisatie van een complete bruiloft, of enkel het huwelijksfeest of de aankleding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172 – 650465. Je kunt ook ons online contactformulier invullen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid