Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een BBQ feest op locatie organiseren

Grillen met die billen!
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Business event » BBQ feest

In de zomer is het organiseren van een BBQ feest op locatie altijd een groot succes. Denk je aan de zomer, dan denk je aan barbecueën. Met vrienden, familie, buren, je gezin, met wie eigenlijk niet? De zon maakt van Nederlanders instant levensgenieters. Laat 2Rent 4You Partyservice jouw BBQ feest op locatie organiseren. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over écht belangrijke zaken. Zoals het zonnigste plekje, het smeren van zonnebrand en het nuttigen van voldoende verkoelende drankjes. 

Volop genieten wanneer je het organiseren van de BBQ op locatie uit handen geeft

Wanneer je een BBQ feest gaat organiseren, staat er een intensieve voorbereiding te wachten. Ook moet achteraf alles opgeruimd worden. En hoe groter de groep, hoe meer er bij komt kijken. Kies er daarom voor om de complete organisatie van een BBQ feest op locatie uit handen te geven. Waarom kies je dan voor 2Rent 4You Partyservice?

  • Professionele apparatuur
  • Geen afwas
  • Een BBQ wordt een echte beleving
  • Snelle levering en op- en afbouw
  • Flexibel
  • Vlees van lokale slagers
  • Alles is mogelijk

Het organiseren van een BBQ feest laat je met een gerust hart aan ons over. Ook het meubilair en de tent verzorgen wij voor jou tijdens het BBQ feest op locatie. Grillen maar!

Laat je verrassen door de heerlijke smaken

Met onze Big Smoker aanhanger, onze kleine smoker of onze Pro-Fire verzorgen we jouw barbecue op locatie. Met deze geweldige manier van catering, genieten de gasten van de heerlijke smaken van gegrild vlees en gerookte vis. Maar vergeet ook zeker de geur van smeulend hout niet! Laat je verrassen door de grilltechnieken van onze BBQ meesters.

Verschillende BBQ feesten

Er zijn verschillende redenen om een heerlijk BBQ feest op locatie te organiseren. Wat voor reden je ook hebt, wij staan voor je klaar om jouw barbecue op locatie tot een groot succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

Geniet van een verzorgde barbecue

2Rent 4You Partyservice heeft inmiddels een flink aantal mooie en leuke BBQ feesten mogen organiseren. Mogen wij ook voor jou een verzorgde BBQ organiseren? Neem dan contact met ons op om jouw wensen bespreken via 0172 – 650465.

Succesvolle BBQ feestjes

2Rent4You heeft inmiddels een flink aantal mooie, leuke BBQ feesten mogen organiseren. Steeds een daverend succes.

Carolien v/d Meij

“Zeer goede service en de bbq, hapjes en patatjes waren top!! Aanrader voor ieder feest!!”

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid