Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een geheel verzorgde BBQ

Volledig op basis van jouw wensen
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Catering » BBQ

Iedereen houdt van een goed verzorgde BBQ. Maar let op, de ene BBQ is de andere niet. De kwaliteit van het vlees, het materiaal en (ja, echt) degene die grillt, bepalen het resultaat. Een verzorgde BBQ met 2Rent 4You Partyservice is van uitstekend niveau. Alleen het beste is genoeg. Verzeker jezelf van een ontspannen en écht goede BBQ. Ook in de winter!

Een compleet verzorgde BBQ voor iedereen

2Rent4You verzorgt een professionele catering voor elk evenement of feest. Groot- of kleinschalig, veel of weinig bezoekers, de BBQ geef je met een gerust hart uit handen. Wij verzorgen alle benodigde spullen op basis van jouw wensen. Ideaal voor particulieren, bedrijven, verenigingen, stichtingen, clubs en meer. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan vlees, vis, salades, sauzen, stokbrood en smeersels en maak jouw BBQ tot een groot succes. Is jouw BBQ onderdeel van een evenement, zoals een bruiloft of zakelijke bijeenkomst? Wij creëren totaaloplossingen in evenementen. Dat wil zeggen dat wij meer kunnen verzorgen dan de BBQ. Vraag gerust naar meer informatie.

Geniet van een zomerse dag

Een evenement of feestelijke bijeenkomst valt of staat bij de catering. Zijn de hapjes en drankjes goed? Dan is het feest vaak een succes. Een BBQ feest wordt meestal met goed weer georganiseerd. Super leuk op een zomerdag of op een mooie dag in het voor- of najaar. Denk bijvoorbeeld eens aan een:

  • Tuin barbecue
  • Buurtbarbecue
  • Een barbecue voor een club of vereniging
  • Bedrijfsbarbecue
  • Smoker BBQ diner

Vertel ons jouw wensen

Je schakelt ons in voor een compleet verzorgde BBQ. Alles kan door ons verzorgd worden, van de locatie tot aan de catering en decoratie. Het is ook mogelijk om delen van onze services af te nemen, zoals de huur van een bar, cateringpersoneel, servies en nog veel meer. Wij bieden je een uitgebreid totaalpakket aan, maar denken natuurlijk met je mee. Slechts servies of een barbecue nodig? Liever alleen het vlees of meubilair geleverd? Geen probleem! Wij horen graag wat jouw wensen zijn. Je bereikt ons via 0172 – 650465.

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor een compleet verzorgde BBQ? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor een BBQ kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is vaak ook mogelijk om de benodigdheden last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij minder goed weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol is. Alles kan door 2Rent4You verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om delen van onze services af te nemen. Het huren van catering spullen, de barbecue, een bar, cateringpersoneel, servies, glazen en nog veel meer. Wij bieden je een compleet BBQ pakket, afgestemd op jouw wensen. Liever alleen het vlees of meubilair geleverd? Dan is dat bij 2Rent4You ook geen probleem. We passen onze graag aan jouw wensen aan.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid