Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Een geheel verzorgde BBQ

Volledig op basis van jouw wensen
Contact opnemen Contact opnemen

Iedereen houdt van een goed verzorgde BBQ. Maar let op, de ene BBQ is de andere niet. De kwaliteit van het vlees, het materiaal en (ja, echt) degene die grillt, bepalen het resultaat. Een verzorgde BBQ met 2Rent 4You Partyservice is van uitstekend niveau. Alleen het beste is genoeg. Verzeker jezelf van een ontspannen en écht goede BBQ. Ook in de winter!

Een uitstekend verzorgde BBQ voor iedereen

Wij verzorgen een professionele en kwalitatieve catering voor ieder type evenement of feest. Groot- of kleinschalig, veel of weinig bezoekers, de BBQ geef je met een gerust hart uit handen. Wij verzorgen de BBQ op basis van jouw wensen. Ideaal voor particulieren, bedrijven, verenigingen, stichtingen, clubs en meer. Kies uit ons uitgebreide aanbod aan vlees, vis, salades, sauzen, stokbrood en smeersels en maak jouw BBQ tot een groot succes. Is jouw BBQ onderdeel van een evenement, zoals een bruiloft of zakelijke bijeenkomst? Wij creëren totaaloplossingen in evenementen. Dat wil zeggen dat wij meer kunnen verzorgen dan de BBQ. Vraag gerust naar meer informatie om een offerte op maat te krijgen.

Geniet van een zomerse dag

Een evenement of feestelijke bijeenkomst valt of staat bij de catering. Zijn de hapjes en drankjes goed? Dan is het feest vaak een succes. Een BBQ feest wordt meestal met goed weer georganiseerd. Super leuk op een zomerdag of op een mooie dag in het voor- of najaar. Denk bijvoorbeeld eens aan een:

  • Tuin barbecue
  • Buurtbarbecue
  • Een barbecue voor een club of vereniging
  • Bedrijfsbarbecue
  • Smoker BBQ diner

Vertel ons jouw wensen

Je schakelt ons in voor een compleet verzorgde BBQ. Alles kan door ons verzorgd worden, van de locatie tot aan de catering en decoratie. Het is ook mogelijk om delen van onze services af te nemen, zoals de huur van een bar, cateringpersoneel, servies en nog veel meer. Wij bieden je een uitgebreid totaalpakket aan, maar denken natuurlijk met je mee. Slechts servies of een barbecue nodig? Liever alleen het vlees of meubilair geleverd? Geen probleem! Wij horen graag wat jouw wensen zijn. Je bereikt ons via +31(0)172 203 602.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid