Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Examenfeest in de tuin

Maak van jouw examenfeest een geslaagd tuinfeest
Examenfeest organiseren Examenfeest organiseren
Home » Examenfeest / Geslaagd tuinfeest

Examenfeest geslaagd tuinfeest organiseren

Geslaagd! Ook al is het een rare tijd, als je geslaagd bent vier je een examenfeest met een geslaagd tuinfeest. Het eindexamen verliep dit jaar een beetje anders dan anders door alle coronamaatregelen. Maar hey, als je dan toch echt je diploma hebt gehaald dan is dat reden voor een feestje met familie en vrienden.

Het leukste examenfeest in jouw tuin

Ook een examenfeest is vanaf 1 juni weer toegestaan voor groepen tot 30 personen. Uiteraard houden we ons allemaal aan de landelijke richtlijnen, houden we 1.5 meter afstand van elkaar en letten we goed op de hygiëne door onze handen te wassen. Maar ook dan kun je een superleuk examenfeest geven met het tuinfeestpakket van 2Rent4You voor een geslaagd tuinfeest.

Wat heb je nodig

Bij 2Rent4You kun je cateringspullen huren om jouw feest helemaal in stijl aan te kleden. Tover jouw achtertuin om tot een gaaf tuinfeest om te vieren dat jij geslaagd bent. Met de tuinfeestpakketten van 2Rent4You maken we het makkelijk voor je. Je kiest een pakket voor de aankleding van jouw tuinfeest. Sta tafels met krukken, een grote koelkast en een bar, hapjes en versieringen, alles kunnen wij voor je regelen.

Door de coronatijd werken we iets anders dan anders, maar dat zal jouw feest niet minder leuk maken. Een examenfeest mag je organiseren voor maximaal 30 mensen tegelijk, lekker in de buitenlucht en met de juiste hygiënemaatregelen.

Coronaproof examenfeest

Met de Tuinfeestpakketten van 2Rent4You maak jij jouw examenfeest coronaproof. De aankleding en lekkere hapjes verzorgen wij voor je. Bij elk tuinfeestpakket zit desinfecterende handgel, handschoenen voor het bereiden en uitserveren van hapjes en een rol 1,5 meter tape.

2Rent4You zorgt voor een onvergetelijk examenfeest. Je kunt zelf een tuinfeestpakket kiezen om jouw feest invulling te geven. We denken graag met je mee met creatieve ideeën voor jouw tuinfeest.

Wil jij een examenfeest organiseren? 2Rent4You regelt het voor je!

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij minder goed weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid