Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Laat jouw personeelsfeest door ons organiseren!

Mogelijkheden zijn eindeloos
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Business event » Personeelsfeest

Laat jouw personeelsfeest door 2Rent 4You Partyservice organiseren en je weer zeker dat het een groot succes wordt. Of het nu gaat om teambuilding of het bedanken of inspireren van jouw personeel, wij maken het voor je mogelijk.

Een personeelsfeest organiseren voor iedere organisatie

2Rent 4You Partyservice verzorgt het perfecte personeelsfeest voor elke organisatie. Voor kleine bedrijven, die in een knusse setting iets leuks willen ondernemen voor hun personeel of partners. Maar ook voor het mkb, waar een loods, parkeerterrein of bedrijfskantine omgebouwd wordt tot de perfecte feestlocatie. Zelfs voor écht grote bedrijven kunnen wij veel betekenen. Samen met de facilitaire dienst van jouw organisatie wordt er gekeken naar jouw wensen, eisen en de mogelijkheden. Op basis hiervan wordt er bepaald wat de rol van 2Rent 4You Partyservice is en hoe groot deze is. Maar één ding is zeker: wij staan je graag bij in het organiseren van een personeelsfeest.

Mogelijkheden voor de organisatie van een personeelsfeest

Waar denk je aan bij het organiseren van een compleet personeelsfeest? Wil je een thema bij jouw personeelsfeest? Of een uitgebreide en goede catering? Wij zijn er om je te helpen en denken graag met je mee. De mogelijkheden voor een personeelsfeest zijn namelijk eindeloos. Zo regelen wij:

  • Het inrichten en aankleding van een huidige accommodatie of zaal
  • Een plek, door een tent te bouwen, in te richten en aan te kleden
  • Meubilair, catering en personeel
  • Licht, geluid en entertainment
  • Randapparatuur en overige praktische zaken
  • Praktische oplossingen voor onverwachte problemen

De volledige organisatie van een personeelsfeest laat u dus over aan 2Rent 4You Partyservice. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze losse services, zoals het leveren van bijvoorbeeld servies, meubilair en personeel. Naast bijzondere items als een bar, heaters of een complete dansvloer, beschikken wij ook over allerlei praktische apparatuur wat kan worden ingezet. Bij het organiseren van een personeelsfeest houden wij altijd rekening met belangrijke factoren, zoals de visie van het bedrijf, de planning, het budget en de wensen en eisen van jouw organisatie.

Fiscaal WKR-feestje!

Een personeelsfeest op eigen terrein is leuk én gunstig. Het is goed voor het budget en het is fiscaal aantrekkelijk. 2Rent 4You Partyservice haalt met minimale middelen en kosten het maximale uit een bestaande locatie. In een handomdraai is je bestaande (kantoor)ruimte omgetoverd tot een echt feest. Zelfs de belastingdienst wordt er blij van. De belastingdienst heeft namelijk bepaald dat een personeelsfeest op de werkplek grotendeels onbelast blijft, waardoor het buiten de werkkostenregeling (WKR) valt. Het loont dus zeker om een compleet personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 0172 – 650465. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier zakelijk

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid