Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Schakel onze partycatering in

Al meer dan 1000 succesvolle cateringklussen uitgevoerd
Contact opnemen Contact opnemen

Om jouw feest écht compleet te maken, maak je gebruik van partycatering. 2Rent 4You Partyservice is dé partner die graag de catering voor je regelt. Wij beschikken over ervaren horecapersoneel en ook op het gebied van catering bieden wij jou graag ‘het neusje van de zalm’. Er zijn oneindige mogelijkheden met onze partycatering. Denk aan allerlei drankjes en hapjes, maar ook aan een volledig buffet of uitgebreid diner. Schakel ons in voor de catering van jouw evenement of laat ons jou volledig ontzorgen door ons het hele evenement te laten organiseren. De keuze is aan jou.

Waarom schakel je 2Rent 4You Partyservice in voor de partycatering?

Wij staan je graag bij in het organiseren van jouw partycatering. Een goede catering maakt een evenement al gauw tot een groot succes. Wij garanderen je dat we je evenement helemaal afmaken met onze catering. Dit kunnen we garanderen dankzij:

 • Het feit dat we meer dan 1000 succesvolle cateringklussen hebben uitgevoerd
 • We dagvers voedsel leveren dankzij onze beste partners
 • We één aanspreekpunt bieden, waardoor een persoonlijke aanpak gehanteerd kan worden
 • Je vindt bij ons alles onder één dak: van enkel catering tot het volledig regelen van jouw evenement
 • Wij werken met een zeer hygiënische bereidingswijze en professionele apparatuur
 • Wij kunnen tijdens het evenement ons eigen personeel inzetten wanneer dit gewenst is
 • Wij hanteren een scherpe prijsgarantie

Diverse mogelijkheden voor onze partycatering

Voor iedereen die zelf een feest of evenement organiseert en de catering tot in de puntjes geregeld wil hebben, staan wij klaar. Dit is ideaal tijdens een verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum. Wij zijn in te schakelen door zowel particuliere als zakelijke klanten. 2Rent 4You Partyservice zorgt ervoor dat we nét dat beetje extra geven aan jouw gelegenheid. En dat niet alleen voor de catering. Het is mogelijk om de organisatie van jouw evenement van A tot Z uit handen ge geven. In beide gevallen zijn de mogelijkheden van onze partycatering eindeloos:

 • Variatie in geserveerd eten
 • Voor kleinschalige- en grootschalige evenementen
 • Zowel voor binnen- als buitenlocaties
 • Verhuur van servies en andere toebehoren voor jouw evenement

Ook borrel- en partyhapjes beschikbaar

Naast partycatering kun je ook bij ons terecht voor borrel- en partyhapjes. Vooruitplannen is natuurlijk handig, maar ook wanneer je last minute hapjes nodig hebt regelen wij dit voor je. Jij bepaalt zelf in hoeverre wij je bijstaan tijdens jouw evenement. Brengen wij slechts de hapjes? Of schakel je ons in om de hele avond rond te lopen met de hapjes? In beide gevallen geen enkel probleem, want we staan graag voor je klaar. We kunnen je zelfs voorzien van partyverhuur. Denk hierbij aan statafels, tenten en meer.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Dit kan door het online contactformulier in te vullen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via +31(0)172 203 602.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid