Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Een compleet verzorgde winterbarbecue

Geniet volop van het lekkere vlees!
Contact opnemen Contact opnemen

Heb je al eens ooit een winterbarbecue georganiseerd? Ook in de winter is een barbecue een groot succes. Waar je bij een barbecue in eerste instantie denkt aan een mooie zonnige dag, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Geniet in een sfeervolle tuin vol fakkels en een vuurkorf van een heerlijke barbecue. Schakel hiervoor 2Rent 4You Partyservice in en laat je volledig ontzorgen.

Verras je vrienden en familie met een sfeervolle en lekkere winterbarbecue

Wil je jouw vrienden en familie uitnodigen voor een origineel feestje? Zeker weten dat je hen verrast door een winterbarbecue te organiseren. Uiteraard wil je dan het lekkerste vlees en zelf ook volop van de barbecue genieten. Daar helpen wij je graag bij. Met onze professionele apparatuur bereiden onze grillmeesters het lekkerste vlees. Uiteraard gebeurt alles op basis van jouw wensen.

Organiseer een speciale avond

Een BBQ alleen in de zomer? Zeker niet, jouw winterbarbecue is met onze hulp een groot succes. Waar jij je gasten in de zomer ontvangt met een heerlijk koud drankje, verwen je ze nu met een warm drankje. Denk bijvoorbeeld aan warme chocomelk met slagroom of een glaasje glühwein. Wij bieden je een uitgebreid totaalpakket aan, maar uiteraard is het ook mogelijk om delen van dit pakket af te nemen. Het is helemaal aan jou. Neem contact met ons op via +31(0)172 203 602 om jouw wensen en de mogelijkheden voor een verzorgde BBQ te bespreken.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid