Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Catering voor je bedrijfsfeest

Voor grote en kleine bedrijven
Contact opnemen Contact opnemen

Voor de catering van een bedrijfsfeest weten veel bedrijven de weg te vinden naar 2Rent 4You Partyservice. Door ons grote netwerk, jarenlange ervaring en vindingrijkheid zijn we de perfecte partner in bedrijfscatering. Je kunt de volledige bedrijfscatering, groot of klein, van A tot Z aan ons overlaten.

Een verzorgde catering voor ieder bedrijfsfeest

Voor iedere type onderneming verzorgen wij een uitstekende catering. Zo helpen wij kleine ondernemingen met het organiseren van een evenement of bedrijfsfeestje. Denk bijvoorbeeld aan een speciale en bijzondere bedrijfscatering op open dagen, feestelijke bijeenkomsten als een bedrijfsopening of grote(re) evenementen. Maar ook grote bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht. Samen met de keuken en facilitaire dienst wordt bepaald wat onze rol wordt en hoe wij de bedrijfscatering kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Waarom schakel je ons in voor de catering van jouw bedrijfsfeest?

Er zijn meerdere redenen om ons in te schakelen voor de catering:

  • Meer dan 1000 succesvolle cateringklussen gerealiseerd
  • Ruim 12,5 jaar cateringervaring
  • Breed partnernetwerk
  • Personeel beschikbaar indien nodig
  • Professionele apparatuur
  • Net even anders
  • Oplossingsgericht
  • Jong en innovatief

Laat ons jouw catering verzorgen

Wil je ons inschakelen voor de catering van jouw bedrijfsfeest? Bel dan naar +31(0)172 203 602 of vul ons contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op om verdere afspraken te maken. Je ontvangt vervolgens een offerte met een scherpe prijsgarantie. Voor de borrel- en partyhapjes kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is geen probleem om de borrel- en partyhapjes last minute voor je regelen. Jij bepaalt wat onze rol is. Brengen wij de hapjes bij je? Prima! Wil je dat wij de hele middag en/of avond hapjes uitserveren? Regelen we! Wij zijn flexibel en luisteren graag naar jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid