Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Catering op locatie laten verzorgen

Voor zowel particulieren als bedrijven en verenigingen
Contact opnemen Contact opnemen

Een catering op locatie laat je met een gerust hart verzorgen door 2Rent 4You Partyservice. Wat jouw wensen, eisen of voorkeuren ook zijn: wij regelen het. Door ons grote netwerk, jarenlange ervaring en vindingrijkheid is elke manier van catering mogelijk.

Een catering op locatie op basis van jouw wensen

Schakel je ons in voor een losse bar of een luxe loungehoek tijdens je feest? Of wil je de gehele catering op locatie door ons laten verzorgen? Wij voeren het volledige plaatje voor je uit, van bar met personeel tot dansvloer met DJ. Van het begin tot het eind word je volledig ontzorgd. Op iedere gewenste locatie is het mogelijk om een tof feest met catering te organiseren. Jij vraagt, wij maken het!

Voor zowel particulieren als bedrijven

Als je een evenement of feest wilt organiseren op een bijzondere locatie of afwijkende plek, verzorgen wij graag de catering op locatie. Misschien heb je een mooie locatie op het oog en heb je geen idee waar je moet beginnen om er een feestlocatie van te maken. Wellicht ben je in een vergevorderd stadium en heb je slechts hulp nodig bij het verzorgen van hapjes, de drank of de bar. Wat de situatie ook is, wij helpen je graag. Wij kunnen het volledige plaatje voor je opbouwen en realiseren, van tent tot barkruk of biertje. Je kunt uiteraard ook kiezen om een deel van onze services af te nemen. Catering op locatie is beschikbaar en geschikt voor particulieren, bedrijven, verenigingen, clubs en andere groepen.

Verschillende mogelijkheden voor een catering op locatie

Onze mogelijkheden voor de catering zijn erg divers. We doen de catering voor kleinschalige en mega evenementen, voor binnen- en buitenlocaties. Zo schakel je ons in voor:

  • Een walking dinner/lunch ter plekke bereid door onze kok
  • Overheerlijke BBQ’s
  • Verse ontbijtjes
  • Lunch op locatie
  • Buffet diner
  • Zelf gemaakte (Amuse)hapjes
  • Een warme bittergarnituur

Wat wordt onze rol?

Hoe zie jij onze rol voor je? Wil je dat wij de hapjes bij je bezorgen? Of wil je dat wij de hele middag of avond hapjes serveren? Alles is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)172 203 602.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid