Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Walking Dinner

Dineren op een andere manier?
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Catering » Walking Dinner

Voor iedereen die zelf een feest of evenement organiseert en de catering tot in de puntjes geregeld wil hebben, staan wij klaar. Wilt u uw gasten laten genieten van een walking dinner? Schakel ons dan in! Geheel naar uw wens zullen we een heerlijk menu samenstellen en op locatie voor u en uw gasten bereiden!

Wat is een walking dinner?

Bij een walking dinner wordt staand gegeten in plaats van aan tafel. Dit betekent dus dat u zich niet druk hoeft te maken over een tafelschikking, en dat uw gasten vrij zijn om rond te lopen en te wisselen van gezelschap. Tijdens een walking dinner worden er vaak meerdere kleinere gerechtjes geserveerd die u uit de hand kunt eten met een lepeltje of vorkje. Al deze gerechtjes samen vormen een volledig diner. De gerechtjes zijn vaak een mix van koude en warme gerechtjes en zijn altijd strak opgemaakt; wij letten op elk detail.

Wanneer een walking dinner?

Een walking dinner is geschikt voor veel gelegenheden. De nadruk ligt op het sociale aspect. Uw gasten zijn vrij in hun doen en laten. Een walking dinner is ook erg informeel en sluit goed aan bij een (zakelijk) netwerkmoment. Ook bij bruiloften, bedrijfsfeesten of openingen past een walking dinner erg goed. Natuurlijk zijn er veel meer geschikte momenten, de keuze is aan u.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Heeft u interesse in een walking dinner? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Dit kan door het online contactformulier in te vullen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0172 – 650465.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid