Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren

Vier zakelijke hoogtepunten en mijlpalen in stijl
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Business event » Bedrijfsfeest

Als jij zakelijks iets te vieren hebt, is niets zo leuk als het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie. 2Rent 4You Partyservice verzorgt jouw bedrijfsfeest van A tot Z. Voor elk feestje hebben wij de perfecte oplossing. Presentaties, introducties, jaarafsluitingen, jubilea en openingen voor jouw bedrijf. Op basis van jouw wensen, de locatie en het budget bedenken wij creatieve oplossingen.

 

Een bedrijfsfeest organiseren? Schakel dan onze hulp in!

Waarom zou je 2Rent 4You Partyservice inschakelen voor de organisatie van jouw bedrijfsfeest? Dat is erg eenvoudig:

 • Sfeer en aankleding die bij de organisatie past
 • Stijl en details in de bedrijfskleuren
 • Eén aanspreekpunt voor het event
 • Volledige service; van servies tot personeel
 • Wij verzorgen de op- en afbouw
 • Bijzondere items beschikbaar
 • Wij zorgen voor een DJ, licht- en geluidsinstallaties en artiesten

Verschillende redenen om een bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren

Wij helpen je graag met het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie. Elke type organisatie kan bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan een kleine, startende organisatie. Een bedrijfsfeest is het perfecte moment om concullega’s, opdrachtgevers en personeel te bedanken of om de opening van het eerste eigen pand te vieren. Wij ondersteunen ondernemingen graag door een bedrijfsruimte in te richten en aan te kleden. Ook het creëren van een feestlocatie uit het niets is mogelijk. Niets is te gek; of het nu gaat om een productlancering, groot bedrijfsgala, de opening van een vestiging of een open dag.

 

Een groot bedrijfsfeest organiseren

Ook voor grote bedrijven is 2Rent 4You Partyservice een betrouwbare partner. Samen met de facilitaire dienst van de organisatie wordt bepaald wat er nodig is, wat de wensen en eisen zijn en hoe wij jou kunnen ondersteunen. Het is mogelijk om het gehele evenement aan ons uit te besteden. Ook kunnen er losse delen worden geleverd. Van servies en catering tot aan personeel en een complete dansvloer inclusief DJ. Door ons te betrekken bij het bedrijfsfeest of zakelijke evenement ben je verzekerd van succes!

Tover je werkplek om tot een feestlocatie

Een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie is leuk en gunstig. Het is goed voor het budget én fiscaal aantrekkelijk. 2Rent 4You Partyservice haalt met minimale middelen en kosten het maximale uit een bestaande locatie. In een handomdraai is je bestaande (kantoor)ruimte omgetoverd tot een feestlocatie. Zelfs de belastingdienst wordt hier blij van. De belastingdienst heeft namelijk bepaald dat een bedrijfsfeest op de werkplek grotendeels onbelast blijft. Het valt buiten de werkkostenregeling (WKR). Het loont dus zeker om het bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren.

Zet jouw organisatie op de kaart

Een bedrijfsfeest of zakelijk evenement is een visitekaartje en een mooi contactmoment. Tijdens een bedrijfsborrel, bedrijfsfeestje of zakelijk feest leer je collega’s, opdrachtgevers, partners en andere genodigden op een andere manier kennen. Dit kan tot nieuwe opdrachten leiden en spanningen tussen collega’s of een team verminderen. Ook draag het bij aan de saamhorigheid en het versterkt de band tussen samenwerkende partijen en personen. Daarnaast is het organiseren van een bedrijfsfeest een uitgelezen kans om de organisatie op de kaart te zetten en te laten zien waar het bedrijf voor staat.

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsfeest

Wanneer je een bedrijfsfeest op eigen locatie gaat organiseren, is het belangrijk dat het feest past bij de organisatie en de genodigden. Elk bedrijf is anders en bij elk bedrijf past ook een andere aanpak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo assisteren wij bijvoorbeeld graag bij de volgende typen bedrijfsfeesten:

 • Opening van bedrijf of vestiging
 • Jubileum van jouw organisatie
 • Productlancering
 • Productpresentatie
 • Jaarafsluiting of jaarfeest
 • Bedrijfsfeest met een thema
 • Bedrijfsfeest voor het personeel
 • Bedrijfsfeest voor zakelijke relaties
 • Bedrijfsfeest om een succes te vieren
 • Bedrijfsfeest om de afronding van een project te vieren

Organiseer jij binnenkort een succesvol bedrijfsevenement?

Wil jij de opening van een nieuwe winkel of vestiging vieren? Of wil jij jouw personeel of opdrachtgevers bedanken met een spetterend feest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465. Ontdek hoe wij kunnen helpen met het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest op eigen locatie.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier zakelijk

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid