Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

BBQ Tuinfeest volledig Coronaproof

Maak een heerlijke lente- of zomeravond helemaal af
Bekijk onze feestpakketten Bekijk onze feestpakketten
Home » BBQ tuinfeest

BBQ feest organiseren

Zon, zee, nee.. achtertuin! Ben jij ook een BBQ fan? Dan hebben wij voor jou een topidee. Niet teveel gedoe en onbezorgd genieten, dat is wat jij wil en daarom bieden wij jou een BBQ compleet tuinfeestpakket aan. Heerlijk eten met vrienden of familie in jouw tuin met een compleet verzorgde BBQ van 2Rent4You.

Het lekkerste BBQ pakket

Jouw tuinfeest is pas echt compleet met het BBQ compleet tuinfeestpakket van 2Rent4You. Vanaf 1 juni mogen we weer een tuinfeest BBQ geven voor groepen tot 30 personen. Maar ook voor kleine gezelschappen kun je voor ons BBQ pakket kiezen.

Coronaproof BBQ

Omdat het coronatijd is werken we met een aantal aanpassingen voor extra veiligheid en hygiëne.  Een BBQ tuinfeest mag je organiseren voor groepen tot 30 personen en wij zorgen voor de rest. Voor een BBQ compleet tuinfeestpakket houden wij ons uiteraard aan de landelijke richtlijnen. We letten op de 1.5 meter afstand en wassen onze handen. Voor elk tuinfeest leveren wij standaard handdesinfectie, handschoenen voor het bereiden en uitserveren van hapjes en een rol 1,5 meter tape.

Wat krijg je

Binnen het BBQ compleet tuinfeestpakket van 2Rent4You kun je verschillende opties kiezen. Zo krijg je bijvoorbeeld een grote barbecue op gas, lekkere soorten vlees of vis en we hebben leuke vega opties met groenten en eventueel vleesvervangers. Ook kun je kiezen voor een grote, goed gevulde koelkast met gekoelde drankjes.

Laat ons weten waar en wanneer jij een BBQ gaat organiseren, voor hoeveel personen en 2Rent4You regelt dat jouw BBQ tuinfeest tot in de puntjes verzorgd wordt. Daarbij kun je cateringspullen huren om jouw feest helemaal in stijl aan te kleden. Stoelen en sta tafels met krukken, borden, glazen of bestek, wij maken jouw BBQ tuinfeest compleet.

Organiseer je een barbecue tuinfeest? Vraag dan naar het coronaproof BBQ compleet tuinfeestpakket van 2Rent4You en je kunt onbezorgd genieten!

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij minder goed weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid