Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Business Event

Laat een onvergetelijke indruk achter met jouw zakelijke evenement
Bedrijfsfeest organiseren Bedrijfsfeest organiseren
Home » Business event

Waar begint een business event?

Allereerst is het belangrijk te bepalen welk type business event het beste past bij jouw doel. Mocht je hier niet meteen een idee of beeld bij hebben, denkt 2Rent4You graag met je mee. Uiteraard is het programma van het business event belangrijk, net als het aantal genodigden. Denk ook na over de duur van het business event. Duurt het business event een dag(deel), een weekend, een hele week? Tijdens een business event gebeurt van alles. Vooraf uitstippelen wat je nodig hebt tijdens je business event en wanneer, hoe vaak en hoelang is essentieel. De aard van het business event zal uiteindelijk het uitgangspunt van 2Rent4you zijn.

Gallerij

Type business events

Bijeenkomsten
Demonstraties
Congressen
Persconferentie

Seminars
Lezingen
Presentaties
Netwerkborrel

Productlancering
Versterken van zakelijke relaties
Versterken van het bedrijfsimago

Bijeenkomsten
Demonstraties
Congressen
Persconferentie
Seminars
Lezingen
Presentaties
Netwerkborrel
Productlancering
Versterken van zakelijke relaties
Versterken van het bedrijfsimago

Fiscaal WKR- feestje!

Een business event op eigen terrein is leuk en gunstig. Het is goed voor het budget én fiscaal aantrekkelijk. 2Rent4You haalt met minimale middelen en kosten het maximale uit een bestaande locatie. In een handomdraai is je bestaande (kantoor)ruimte omgetoverd tot een feestruimte. Zelfs de belastingdienst wordt er blij van; leuker kunnen zij het niet maken? Toch wel! De belastingdienst heeft namelijk bepaald dat een business event op de werkplek grotendeels onbelast blijft. Het valt buiten de werkkostenregeling (WKR). Het loont dus zeker om het evenement op eigen bodem te organiseren en daarin denken wij graag mee! Neem gerust contact op voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden.

Succesvolle voorbeelden

2Rent4You assisteert ook in de organisatie van grote business events. Grote opdrachtgevers worden door 2Rent4You bijgestaan bij belangrijke opleveringen, openingen, eerste palen en andere zakelijke feestelijkheden. En met succes, want ze zijn stuk voor stuk bijzonder enthousiast.

Brasserie de Alphense burgemeester

“Meer dan alleen een verhuur bedrijf. Mijn ervaringen met 2Rent4you zijn uitstekend. 2Rent4you levert kwaliteit met betrekking op het verhuren van diverse benodigdheden om een geslaagd feest neer te zetten. Maar doet het ook goed met het meedenken en organiseren van diverse evenementen. Goede prijs kwaliteit verhouding en niks is te gek. Andy heeft een kritische blik, een vakkundige werkwijze, staat altijd voor je klaar en is plezierig in de omgang. Een aanrader voor zowel grote als kleine bedrijven! Ik verheug me op een volgende samenwerking!”

BAM Woningbouw Zuidwest

“Voor de eerste paal van het project Kruidengaerde in Alphen a/d Rijn heeft 2Rent4You party-service de tent, catering en aankleding verzorgd. Alles was perfect geregeld, iedereen was zeer tevreden!”

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier zakelijk

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid