Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Een winter wonderland thema maakt jouw evenement tot een succes!

Van losse services tot totaalpakketten
Contact opnemen Contact opnemen

Kies voor een Winter Wonderland thema en waan jezelf in een winterwereld van sneeuw en ijs. Dit sfeervolle winterse thema vol dennenbomen, sneeuwpoppen, sneeuwsterren en vuurkorven is een gegarandeerd succes. Je kunt een evenement met het thema Winter Wonderland natuurlijk zelf organiseren, maar je kunt het ook volledig uit handen geven. Schakel in dat geval 2Rent 4You Partyservice in.

Ben jij ook klaar voor dikke truien, warme chocolademelk, knusse haardvuurtjes en stamppot? Dan ben je helemaal klaar voor de winter. Breng al jouw gasten in winterse sferen met een winter wonderland thema tijdens jouw evenement. 2Rent 4You Partyservice kan elk thema tot in de kleinste details verzorgen en volledig tot leven brengen. Dankzij professionele en hoogwaardige decoratiemiddelen creëren wij een echt winterlandschap. Zo bieden wij de volgende mogelijkheden wanneer je kiest voor een winter wonderland thema:

  • Wij regelen de decoratie en inrichting van de bestaande of nieuwe locatie
  • Wij hebben verschillende items te huur voor dit thema, van een ijsbaan tot meubilair
  • Wij regelen de catering inclusief personeel
  • Wij zorgen voor de stroom en audiovisuele voorzieningen

Meer dan alleen een winter wonderland thema

Krijg je geen genoegen van de winter en winterse sferen? Laat jouw evenement dan omtoveren tot een winter wonderland. Wil je liever een ander thema voor jouw evenement? Ook dat is bij ons mogelijk. 2Rent 4You Partyservice heeft twaalf verschillende thema’s, zoals een Glow in the Dark en een Black en White thema, waaruit je kunt kiezen.

Vraag naar onze vrijblijvende offerte

Schakel ons in voor de losse services of laat je zorgen uit handen nemen door een van onze totaalpakketten te kiezen. Vraag naar onze vrijblijvende offerte en neem contact met ons op via +31(0)172 203 602. Het invullen van het online contactformulier is natuurlijk ook een optie!

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid