Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Bruiloft in Coronatijd

Maak van je Bruiloft een onvergetelijke dag in de tuin
Bekijk de feestpakketten Bekijk de feestpakketten
Home » Bruiloft tuinfeest

Bruiloft in de tuin

Vanaf 1 juni kunnen jullie je bruiloft vieren met familie en vrienden. Dat is natuurlijk geweldig en daar hebben we vanuit 2Rent4You een feestelijk tuinfeestpakket voor bedacht. Vier de mooiste dag van jullie leven met de creatieve ideeën van 2Rent4You.

Een bruiloft buiten organiseren

Misschien leek jullie bruiloft in het water te vallen in deze coronatijd, maar met enkele aanpassingen vieren jullie gewoon een prachtig bruiloftsfeest met 30 gasten. 2Rent4You heeft veel ervaring met het organiseren van een bruiloft buiten. En juist nu komen onze creativiteit goed van pas. Voor jullie bruiloft toveren wij elke tuin om tot een stijlvolle feestlocatie.

Genieten met je naaste familie en vrienden van lekkere drankjes en hapjes, een muziekje op de achtergrond in een mooi aangeklede omgeving. 2Rent4You maakt van jullie bruiloft een onvergetelijk feest waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.

Stijlvolle aankleding

Het organiseren van jullie bruiloft buiten kun je met een gerust hart overlaten aan 2Rent4You. Laat ons jullie wensen weten en wij maken jullie bruiloftsfeest compleet. Voor elke bruiloft hebben wij leuke ideeën voor een stijlvolle aankleding, ook als je een tuinfeest geeft. Naast onze tuinfeestpakketten kunnen wij jullie bruiloft helemaal in jullie stijl verzorgen.

Catering bruiloft

De catering op jullie bruiloft moet perfect verzorgd zijn. Dat kun je wel aan 2Rent4You overlaten. Vanaf 1 juni mogen we weer kleine feesten en partijen verzorgen tot 30 personen. Van catering tot aankleding, elke wens zetten wij om in een prachtige bruiloft. Hapjes, drankjes, een goed gevulde koelkast en een stijlvolle bar. Het zal jullie gasten aan niets ontbreken en jullie kunnen zelf volop genieten van jullie dag. 2Rent4You regelt jullie bruiloft, catering en aankleding en eventueel met professionele bediening.

Jullie bruiloft coronaproof

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft coronaproof is. Met een paar kleine aanpassingen geven jullie een geweldig feest voor 30 gasten, heerlijk in de buitenlucht en met de juiste hygiënemaatregelen. Bij elke bruiloft buiten leveren wij standaard desinfecterende handgel, handschoenen voor het bereiden en uitserveren van hapjes en een rol 1,5 meter tape.

Gaan jullie trouwen en willen jullie een onvergetelijk bruiloft organiseren? 2Rent4You regelt voor jullie een perfect verzorgde bruiloft! 

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op. Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons.

Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij slecht weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid