Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Het ideale tuinfeest organiseren

Maak jouw heerlijke lente- of zomeravond helemaal af met het 2Rent4You Tuinfeestpakket
Kies jouw tuinfeestpakket Kies jouw tuinfeestpakket
Home » Tuinfeest organiseren

Een tuinfeest organiseren

De zon schijnt, een vrolijk muziekje klinkt op de achtergrond, je vrienden bij elkaar en in het midden van de tuin doet de BBQ zijn werk. Een tuinfeest organiseren, het kan weer! Je nodigt vrienden en familie uit voor je verjaardag. Met elkaar geniet je van lekkere drankjes en hapjes, moeilijk hoeft het niet te zijn. Een tuinfeest is gewoon extra genieten met het 2Rent4You tuinfeestpakket.

Zo kun jij makkelijk een tuinfeest organiseren

2Rent4You heeft het makkelijk voor je gemaakt, want met onze Tuinfeestpakketten wordt jouw tuinfeest gegarandeerd een succes. Alle benodigdheden voor de aankleding van jouw feest verzorgen wij voor je. Van sta tafels tot krukken, een bar en een grote koelkast voor heerlijk gekoelde drankjes. Glazen en versieringen, alles is mogelijk.

Spullen huren

Wil je catering of spullen huren voor jouw tuinfeest? 2Rent4You regelt dat alles bij jou thuis wordt afgeleverd en we zetten het netjes voor je neer. Wij toveren elke tuin om tot een gezellige feestlocatie waar je onbezorgd kunt genieten.

De tijd waarin we nu leven vraagt om enkele aanpassingen. Zo mag je een tuinfeest of bijeenkomt organiseren voor maximaal 30 personen, bij voorkeur in de buitenlucht en zorg je voor de juiste hygiënemaatregelen.

Coronaproof tuinfeest organiseren

Met de Tuinfeestpakketten van 2Rent4You ben jij verzekerd van een coronaproof tuinfeest. Wij zorgen voor de aankleding en lekkere hapjes. Bij het tuinfeestpakket zit standaard een set van handdesinfectie, handschoenen voor het bereiden en uitserveren van hapjes en een rol 1,5 meter tape.

Wij vinden het ontzettend leuk om weer lekker aan de slag te gaan en mensen blij te maken met een goed verzorgd feest. Ook al is dat misschien anders dan we gewend zijn. In ons vak zijn we altijd creatief bezig om het voor jou zo leuk en origineel mogelijk te maken.

Heb jij iets te vieren? Organiseer je tuinfeest samen met 2Rent4You en vier het leven! 

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij minder goed weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid