Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Een succesvolle open dag organiseren

Laat een onvergetelijke indruk achter
Contact opnemen Contact opnemen

Wil je een open dag organiseren? Schakel ons in om deze dag onvergetelijk te maken en om aan alle aspecten te denken!

Kijkje achter de schermen

Een open dag geeft je de mogelijkheid om bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier kennis te laten maken met het bedrijf. Je geeft het publiek een kijkje achter de schermen. Sommige mensen zullen komen uit nieuwsgierigheid, anderen hebben wellicht een meer zakelijke interesse. Een open dag kan het bedrijfsimago versterken en kan een rol spelen in het werven van nieuwe klanten en/of medewerkers. Het is een visitekaartje en een mooi contactmoment.

Het bedrijf in de spotlights

De invulling van een open dag kan op heel veel verschillende manieren. Wij helpen je graag om deze dag onvergetelijk te maken maar ook om valkuilen te voorkomen. Samen met jullie maken we een opzet en zorgen we ervoor dat jullie bedrijf op een originele manier wordt uitgelicht. Het is belangrijk dat de open dag past bij het bedrijf. Wij hebben ervaring met zowel kleine als grote open dagen en die kennis zetten we graag voort! Wij assisteren graag; van idee, naar concept, tot uitvoering.

Een open dag organiseren

Heb je zelf al leuke ideeën voor een open dag of open huis? Of ben je nog zoekende? In beide gevallen helpen wij je graag. Neem hiervoor contact op via +31(0)172 203 602. Wij horen graag wat jouw wensen zijn zodat wij een geslaagde open dag kunnen organiseren.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid