Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Verhuur van hoogwaardig horecamateriaal

Alles wat jij nodig hebt voor een evenement
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Verhuur » Verhuur horecamateriaal

Voor de verhuur van horecamateriaal moet je bij 2Rent 4You Partyservice zijn. Dankzij ruim 10 jaar aan ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Hier hebben wij ons assortiment aan horecamateriaal dan ook goed op afgestemd, waardoor wij alles in huis hebben wat jij voor een evenement nodig hebt.

Wij helpen je uit de brand dankzij de verhuur van ons horecamateriaal

Catering hoort bij een goed evenement. Je gasten wil je natuurlijk graag voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Maar wat als je wel het eten geregeld hebt, maar geen servies? Geen zorgen, want daar komt 2Rent 4You Partyservice met een oplossing. Bij ons huur je dan gewoon horecabenodigdheden. Onder de verhuur van horecamateriaal vallen de volgende producten:

Wat kunnen wij voor jouw evenement betekenen?

Met alleen serviesgoed en keukenmateriaal is je evenement natuurlijk niet compleet. Gelukkig vind je bij ons ook tenten, stoelen en statafels aan, waardoor we het hele evenement tot in je puntjes voor je kunnen verzorgen. Dat is natuurlijk wel zo handig. Meer weten over wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact op door te bellen naar 0172 – 650465.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid