Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Verhuur van apparatuur voor een verzorgde catering

Denk aan koelapparatuur, servies, bestek, glaswerk en bbq's
Contact opnemen Contact opnemen
Home » Verhuur » Verhuur cateringmaterialen

Voor de verhuur van alle benodigdheden voor een verzorgde catering schakel je 2Rent 4You Partyservice in. Met onze apparatuur is het eenvoudig om zelf het eten te verzorgen. Zo hoeft er geen cateraar in de middag of op de avond zelf aanwezig te zijn. Zo houd jij zelf altijd de touwtjes in handen. Ideaal, nietwaar?

Professioneel verhuur voor een compleet verzorgde catering

Wanneer je een feest organiseert, wil je uiteraard dat alles volledig naar wens verloopt. Zo wil je dat jouw gasten en natuurlijk jijzelf optimaal genieten. Zowel een catering op een klein feest als op een groot evenement vraagt om de juiste apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan koelapparatuur, bain marie bakken of een warmhoudkar om de gerechten de hele avond op de juiste temperatuur te houden. Of aan een barbecue om de lekkere stukken vlees te bereiden. Alles wat je nodig hebt om een top catering te verzorgen, vind je bij ons. Met de verhuur van onze kwalitatieve apparatuur en benodigde servies, glaswerk en bestek, wordt jouw feest met catering een groot succes.

Laat de complete catering verzorgen

Niet alleen voor de verhuur van apparatuur voor de catering kun je bij ons terecht. Wij verzorgen voor ieder feest ook een uitstekende catering. Alles om jouw feest onvergetelijk te maken. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid