Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Reviews

Gemiddelde score 2Rent4You:

9,4

Monique(Bodegraven)

10,0

Een 60 jarig huwelijksfeest. Alle wensen zijn vervuld, hierdoor een top feest gehad. Dus ook voor kleinschalige feesten een echte aanrader. Een fijn en super team van professionals!

Aanbeveling: ja

Daphne(Sortimo Nederland BV)

10,0

Een zeer professioneel bedrijf! Deskundig team, aanpakkers, mooie spullen en aankleding, altijd voldoende eten en drinken, goed personeel en zoals ze de locatie hebben aangetroffen, zo laten ze hem ook weer achter.
Absolute aanrader!

Aanbeveling: ja

Audrey(BAM Infra bv)

10,0

Hele fijne en professionele partij om mee samen te werken. Denken met alles mee en zijn erg flexibel. De catering is echt fantastisch. We gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van 2Rent4you!

Aanbeveling: ja

Martiske(Grant Thornton)

8,0


Aanbeveling: ja

Hans(Bodegraven)

9,0

Van 1e afspraak tot finale afrekening liep het vlot en werd constant meegedacht. Sfeervolle inrichting en goede bediening waarbij persoonlijke aandacht werd gegeven aan de gasten. Eten was zeer divers en smakelijk. Onze zorgen zijn totaal uit onze handen genomen.

Aanbeveling: ja

Mirjam(Enveloppenland.nl)

10,0

In één woord super! Toffe aankleding, heerlijk eten en vriendelijk personeel! Bedankt voor jullie goede zorgen!

Aanbeveling: ja

Sven(Bodegraven)

10,0

Erg fijne ervaring bij 2rent4you. Ze weten wat ze doen, verlenen uitstekende service en hebben spullen met een enorm mooie uitstraling. Dit zorgde ervoor dat mijn feest enorm positief werd ontvangen door mijn gasten. Helemaal top!

Aanbeveling: ja

Andor (Langeraar )

9,0

Wij hebben 2rent4you als een zeer prettige en zeer professionele cateraar ervaren. Even als onze gasten tijdens onze bruiloft. Iedereen was meer dan tevreden over de service en het vakmanschap. Nogmaals bedankt. Groetjes Andor en Elleke van Velzen.

Aanbeveling: ja

Hilde(Zegveld)

10,0

Één en al super, zou het iedereen aanbevelen. Kunnen zich aanpassen op elke wens en zijn buitengewoon vriendelijk. En hele harde werkers!

Aanbeveling: ja

Karin(Martin van IJperen Garagedeuren)

10,0

Top geregeld, alles tot in de puntjes verzorgd! 2rent4you is echt een aanrader voor het organiseren van een feest!

Aanbeveling: ja