24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Reviews

Gemiddelde score 2Rent4You:

9,4

Sven(Bodegraven)

10,0

Erg fijne ervaring bij 2rent4you. Ze weten wat ze doen, verlenen uitstekende service en hebben spullen met een enorm mooie uitstraling. Dit zorgde ervoor dat mijn feest enorm positief werd ontvangen door mijn gasten. Helemaal top!

Aanbeveling: ja

Andor (Langeraar )

9,0

Wij hebben 2rent4you als een zeer prettige en zeer professionele cateraar ervaren. Even als onze gasten tijdens onze bruiloft. Iedereen was meer dan tevreden over de service en het vakmanschap. Nogmaals bedankt. Groetjes Andor en Elleke van Velzen.

Aanbeveling: ja

Hilde(Zegveld)

10,0

Één en al super, zou het iedereen aanbevelen. Kunnen zich aanpassen op elke wens en zijn buitengewoon vriendelijk. En hele harde werkers!

Aanbeveling: ja

Karin(Martin van IJperen Garagedeuren)

10,0

Top geregeld, alles tot in de puntjes verzorgd! 2rent4you is echt een aanrader voor het organiseren van een feest!

Aanbeveling: ja

a (A.Hogendoorn metaalbewerking)

8,0

Wat betreft de communicatie zijn er naar ons inzien nog punten te halen. Nadat we tweemaal om tafel hadden gezeten en onze wensen hadden doorgenomen, ben ik daarna nog telefonisch benaderd om de offerte door te lopen. Hier heb ik de laatste wijzigingen zoals om tafel besproken nogmaals doorgegeven. In de week voor tijd werden wij gebeld welke statafels we gekozen hadden. Ik denk dat dit bekend had kunnen zijn.
Verder wilde we alles graag in bedrijfskleuren en het eerste wat me opviel toen ik aankwam was de rode loper en dus niet blauw zoals afgesproken in de offerte.
Verder zijn we zeer tevreden over het totaalplaatje. Het was compleet de sfeer zoals we bedacht hadden en jullie zijn flexibel als er nog even iets extra's nodig is, zoals de paaltjes voor bij de coatstraat.
We willen jullie dan ook hartelijk bedanken! De bediening tijdens het feest was top! en de diamanthaas inderdaad voor herhaling vatbaar! Nogmaals bedankt.

Aanbeveling: ja

Tim(Sortimo)

10,0

we hebben 2rent4you gevraad op de opening te verzorgen van ons nieuwe pand, kan niet anders zeggen dat alles top is verzorgt door 2rent4you.

Aanbeveling: ja

Sendo Shipping B.V.(Harderwijk)

10,0


Aanbeveling: ja

Cees (Weku )

8,0

Prettig jong en energiek bedrijf leuk om mee te werken.
Hierdoor een hoge "gun" factor

Aanbeveling: ja

Daphne Boot(Sortimo Nederland BV)

9,0

Fijne groep met mensen. Diverse specialiteiten binnen het team.

Aanbeveling: ja

Judith (Judith van Donk Communicatie en Organisatie )

10,0

2Rent4You is een ontzettend fijn bedrijf om mee te werken. Professioneel en hip. Kwaliteit en uitstraling. Een topteam in zowel de voorbereiding als in de uitvoering. Ze creëren sfeer en denken mee tot in detail.

Aanbeveling: ja