Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Opening STEF

Een speciale dag voor een speciaal moment!
Contact opnemen Contact opnemen

In 2017 mochten wij de opening en naamsverandering van Speksnijder Transport Bodegraven, wat al jaren een trouwe klant van ons was, naar STEF Nederland verzorgen. Voor STEF is dit de eerste officiële vestiging in Nederland, daarom was het voor de klant een zeer belangrijk event met een grote voorbereiding. Daar heeft Eventz ons bij ondersteund en samen hebben we een mooi tweedaags event neergezet.

Op dag 1 was de officiële opening waar STEF samen met een meer dan 165 nationale en internationale gasten de lancering van de merknaam STEF in Nederland heeft gevierd. Voor de opening heeft Kontent Structures een paviljoen geplaats van 15 bij 35 meter, met een combinatie van kunststof en glazen wanden. Twee transparante pagodes en een blauwe loper vormden samen het entree. De kleur blauw, uit het logo, kwam niet alleen in het entree terug. Ook in de aankleding van de presentatiezaal, de aankleding van de loungeruimte, het eten en de kleding van het personeel was deze kleur terug te zien. Tijdens het programma konden de gasten genieten van een culinaire 5-gangen lunch.

Op dag 2 van het event was het ‘family day’. Al het personeel, met aanhang en kinderen, kon het bedrijf bekijken en genieten van lekker eten en verschillende optredens. De 325 gasten konden eten halen bij verschillende Streetfood-style foodpunten en er waren optredens van onder andere LittleStef en DJ Kit-T.