Facebook Instagram Linkedin
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging
Offerte aanvragen

Opening en doop van Sendo Liner

Een speciale dag voor een speciaal moment!
Contact opnemen Contact opnemen

Wij mochten met 2Rent 4You Party-service de inluiding van de Sendo Liner verzorgen. De Sendo Liner is het eerste binnenvaartschip in Nederland dat emissieloos kan varen, gemaakt door het Harderwijkse familiebedrijf Sendo-Shipping.

Na telefonisch contact met Sendo-Shipping zijn wij op locatie langs geweest voor een interessant gesprek. We hebben de wensen van Sendo-Shipping aangehoord, samen de opties doorgenomen en de locatie bezichtigd. Aan de hand van dit gesprek hebben wij een passend voorstel gedaan. Zo hadden we de catering afgestemd op het brede publiek wat er tijdens het evenement zou komen; voor ieder wat wils.  

Voor de inluiding werd door Kontent Structures een strak paviljoen tegen de loods op locatie aan geplaatst met een glazen wand en uitzicht op de Sendo Liner. Een feestelijk entree en een welkomstdrankje zorgden voor een warm welkom voor alle 350 gasten. Het paviljoen en de loods waren samen omgetoverd tot feestlocatie met bar, verschillende foodpunten, sta- en zitgedeeltes en een dansvloer. De kleur groen van Sendo-Shipping is uniek en hebben we overal laten terug komen; in de inrichting van de zaal, in de decoratie van de foodpunten, tafels en bar tot in de kleding van het personeel.

Onder grote belangstelling en met een spectaculaire lasershow werd de Sendo liner aan het begin van de avond gedoopt. Daarna konden alle gasten genieten van een hapje en een drankje en werd de avond afgesloten met een spetterend feest!