Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Coronaproof tuinfeest organiseren

2Rent4You werkt coronaproof en helpt jou met een veilig en verantwoord tuinfeest organiseren
Interesse in een feest Interesse in een feest

Home » Coronaproof

Coronaproof tuinfeest organiseren

Dat je misschien nog helemaal niet denkt aan een feestje, kunnen wij ook begrijpen. De coronatijd heeft er nogal ingehakt en er is veel veranderd. Met 2Rent4You hebben we ook best even moeten schakelen, maar we gaan nu een nieuwe tijd in. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar de wereld weer kunnen laten draaien en het leven mogen vieren. Neem je tijd en heb je vragen? Mail of bel ons dan gerust. Wij helpen je graag met een tuinfeest organiseren tot 30 personen, veilig en coronaproof. 

2Rent4You WERKT CORONAPROOF

Als we een coronaproof tuinfeest organiseren thuis, laten we dan niet vergeten om de standaard maatregelen in acht te nemen. Tijdens jouw tuinfeest zorgen wij er met elkaar voor dat we deze regels volgen:

  • Wij houden 1,5 meter afstand
  • Schudden geen handen schudden
  • Wassen voortdurend onze handen

Extra aandacht

Groepsbijeenkomsten tot en met 30 personen vragen om extra oplettendheid van jouw als organisator en van ons als cateraar. Ook als 2Rent4You alleen de feestbenodigdheden bij je levert en er geen personeel van ons tijdens het feest aanwezig is, zorgen wij voor hygiëneproducten als handdesinfectie, handschoenen en tape voor de 1,5 meter aanduiding.     

Naast onze eigen maatregelen adviseren wij je ook een duidelijke plaats te creëren waar jouw gasten hun handen kunnen wassen tijdens het feest. Houd er rekening mee dat je feestlocatie zich in de buitenlucht bevindt.

Met de Tuinfeestpakketten van 2Rent4You organiseer jij makkelijk en snel een tuinfeest dat tot in de puntjes verzorgd is.

Groot voordeel is de tijd van het jaar. Dit voorjaar hebben we al veel mooie dagen gehad en we gaan de zomer tegemoet! Wij vinden het superfijn om weer te genieten met elkaar van het mooie weer, dat we onze verjaardag mogen vieren en lekker kunnen BBQ-en met een groep vrienden.

Vertel ons jouw wensen

Wil je ons inschakelen voor het organiseren van jouw tuinfeest? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor een tuinfeest kun je altijd bij ons terecht. Hoe verder je vooruit plant, hoe handiger voor ons. Maar het is ook mogelijk om het feest last minute voor je te regelen. Ook kunnen bij minder goed weer de plannen snel gewijzigd worden. Jij bepaalt wat onze rol tijdens het feest wordt. Wil je dat wij de hele tuin ombouwen en de hele avond zorgen voor lekkere hapjes? Of zorgen wij voor het meubilair? Onze service wordt aangepast aan jouw wensen.

Meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Contactformulier particulier

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid