Facebook Instagram Linkedin Whatsapp
24/7 bereikbaar Totaalconcepten Volledige ontzorging

Thuis op en top genieten tijdens de kerstdagen?

Maak het jezelf makkelijk en kies uit onze heerlijke slow cooked BBQ menu's
Ik wil direct bestellen

Home » BBQ Take Away

BBQ Take Away

Ontdek de unieke smaak van onze slow cook smoker. Stoere gerechten gecombineerd in drie verschillende menu’s om thuis van te genieten aankomende kerstdagen. Per persoon kies je een menu met heerlijke, super verse gerechtjes die je zelf kunt opwarmen. Elk gerecht is met zorg bereid op onze smoker. 

Je bestelt een menu voor € 34,50

Pure smaken

In samenwerking met Toby, culinair specialist en kok in hart en nieren, selecteerden we voor jou alleen de beste producten. De zorgvuldige samenstelling van de drie verschillende menu’s laten je 100% genieten tijdens de feestmaand. Pure smaken maken jouw kerstdiner helemaal af dit jaar! 

Jouw bestelling kun je ophalen op donderdag 24 december. Zo kun je op Eerste of Tweede Kerstdag thuis genieten van een verrassend diner. Eet je met z’n tweeën of met het hele gezin? Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw menu’s.

Coronaproof Drive Through

Bestel je een menu voor de kerstdagen namens een bedrijf? Dan kan jouw bestelling op afspraak afgehaald worden. Zelfs het afhalen in onze coronaproof Drive Through is een feestje op zich met een proeverij van verschillende lekkernijen. 

Bestellen voor bedrijven

Vrijdag 18 december is een datum waarop veel bedrijven een bijeenkomst organiseren. De kans is groot dat dit niet is toegestaan. 2Rent4You heeft daarom een alternatief bedacht voor bedrijven die hun medewerkers toch op een passende wijze willen verrassen. Geef jouw medewerkers een diner cadeau, dat bestaat uit verschillende kleine gerechten in een mooie geschenkverpakking. Thuis culinair genieten; origineel en helemaal afgestemd op de tijd van nu.

Vertel ons jouw wensen

Wil jij thuis genieten van ons slow cooked BBQ Take Away menu deze kerst? Neem dan contact met ons op via 0172 – 650465 of vul het contactformulier in. In dat laatste geval nemen wij spoedig contact met je op.

Voor verschillende menu’s kun je bij ons terecht deze kerst. Via deze website kun je jouw favoriete BBQ Take Away menu bestellen. Pure smaken van de smoker. Wij denken graag met je mee als het gaat om het perfecte kerstdiner bij jou thuis. Met een hip en smaakvol menu verras jij familie en vrienden deze kerst. 

Ook kun je jouw medewerkers een diner cadeau doen. Graag maken wij voor jouw bedrijf een mooie aanbieding op maat. Mail ons je gegevens en wij nemen contact met je op.

BBQ Take Away online bestellen voor particulieren en bedrijven

Liever een aanbieding op maat? Stuur ons dan een email.

Online bestellen
Welk BBQ Take Away menu kiest u

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid